ERZURUM / İSPİR - Ziya Paşa Ortaokulu

Ziya Paşa Ortaokulu

Yukarı mah. Sağlık sok. 25900 İspir/ERZURUM
Vizyon
Bütün öğrencilerimizi ilgi ve istidatlarına göre uygun akademik veya mesleki ortaöğretim kurumlarına yönlendirerek kendi ilgi ve istidatlarına uygun birer meslek sahibi olmalarına ve ülkelerine hayırlı hizmetler sunmalarına, mutlu olmalarını sağlamak. Bütün öğrencilerimizin öncelikli vatandaşlık görevlerini bilen, seve seve yerine getire, haklarının ve sorumluluklarının farkında olan, okuyan, düşünen, araştıran ve sorgulayan bireyler olarak yetişmelerini sağlamak.
Misyon
Neden varız sorusunun yanıtıdır misyon. Biz Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen üretim gücüne sahip, girişimci kişiliği olan, Atatürk ilke ve inkılâplarını benimsemiş, demokratik, hoşgörülü, işbirliği içerisinde çalışan, sağlıklı, iletişim kurabilen, araştırıcı, ufku geniş, bütün organizasyonlarda işbirliği yapabilen, boş zamanlarını değerlendiren, gelişen teknolojik araştırmaları yakından takip edebilen sportif ve sanat yönü güçlü bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yy. gelişen koşullarına yanıt verecek beceriler kazandırmak için varız. Öğrencilerin öğrenmesi ilk önceliktir. Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır. Hepimiz karşılıklı sorumluluklar alır, verimli bir şekilde çalışırız. Biz birbirimize ve kendimize güveniriz. Farklılıklarımızın farkındayız. Bunların birer zenginlik kaynağı olduğuna inanıyoruz. Biz farklıyız. Yetenekli enerjik, coşkulu, üretkeniz.
Başarılar
2013 yılında SBS sınavındaki kazanan öğrenciler Okul Türü Öğrenci Sayısı Fen Liseleri 3 Sosyal Bilimler Lisesi 2 Anadolu Öğretmen Liseleri 3 Anadolu Lisesi 29 Sağlık Meslek Lisesi 9 Atl. Ve Eml. 11 Anadolu İmam Hatip Lisesi 8 Ticaret Lisesi 3 Turizm Otelcilik Lisesi 1 Parasız Yatılı ve Bursluluk 9
Rehber Öğretmen :
Derslik :12<
Müzik Sınıfı :
Resim Sınıfı :
Öğretim Şekli :Normal
Kalorifer
ADSL (16 Mbit ve üzeri)
Pansiyon Bilgileri
0 - Yok
İlçe merkezinde
İlçe Merkezine 200 m, İl merkezine 141 km mesafededir.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu