Ziya Paşa Ortaokulu

Belgegeçer : 4424514230
WEB http://ispirziyapasa.meb.k12.tr
Adres : Yukarı mah. Sağlık sok. 25900 İspir/ERZURUM
VİZYON : Bütün öğrencilerimizi ilgi ve istidatlarına göre uygun akademik veya mesleki ortaöğretim kurumlarına yönlendirerek kendi ilgi ve istidatlarına uygun birer meslek sahibi olmalarına ve ülkelerine hayırlı hizmetler sunmalarına, mutlu olmalarını sağlamak. Bütün öğrencilerimizin öncelikli vatandaşlık görevlerini bilen, seve seve yerine getire, haklarının ve sorumluluklarının farkında olan, okuyan, düşünen, araştıran ve sorgulayan bireyler olarak yetişmelerini sağlamak.
MİSYON : Neden varız sorusunun yanıtıdır misyon. Biz Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen üretim gücüne sahip, girişimci kişiliği olan, Atatürk ilke ve inkılâplarını benimsemiş, demokratik, hoşgörülü, işbirliği içerisinde çalışan, sağlıklı, iletişim kurabilen, araştırıcı, ufku geniş, bütün organizasyonlarda işbirliği yapabilen, boş zamanlarını değerlendiren, gelişen teknolojik araştırmaları yakından takip edebilen sportif ve sanat yönü güçlü bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yy. gelişen koşullarına yanıt verecek beceriler kazandırmak için varız. Öğrencilerin öğrenmesi ilk önceliktir. Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır. Hepimiz karşılıklı sorumluluklar alır, verimli bir şekilde çalışırız. Biz birbirimize ve kendimize güveniriz. Farklılıklarımızın farkındayız. Bunların birer zenginlik kaynağı olduğuna inanıyoruz. Biz farklıyız. Yetenekli enerjik, coşkulu, üretkeniz.
BAŞARILAR : 2013 yılında SBS sınavındaki kazanan öğrenciler Okul Türü Öğrenci Sayısı Fen Liseleri 3 Sosyal Bilimler Lisesi 2 Anadolu Öğretmen Liseleri 3 Anadolu Lisesi 29 Sağlık Meslek Lisesi 9 Atl. Ve Eml. 11 Anadolu İmam Hatip Lisesi 8 Ticaret Lisesi 3 Turizm Otelcilik Lisesi 1 Parasız Yatılı ve Bursluluk 9
Misafirhane :
Kütüphane :
Bağlantı : ADSL (16 Mbit ve üzeri)
Konferans Salonu :
Spor Salonu :
Öğretim Şekli : Normal
Saatler : 08:00-16:20
Isınma : Kalorifer
Lojman : Yok Sayısı:0
Ulaşım : İlçe Merkezine 200 m, İl merkezine 141 km mesafededir.
Yerleşim Yeri : İlçe merkezinde