Ziya Paşa Ortaokulu


Vizyon: Bütün öğrencilerimizi ilgi ve istidatlarına göre uygun akademik veya mesleki ortaöğretim kurumlarına yönlendirerek kendi ilgi ve istidatlarına uygun birer meslek sahibi olmalarına ve ülkelerine hayırlı hizmetler sunmalarına, mutlu olmalarını sağlamak. Bütün öğrencilerimizin öncelikli vatandaşlık görevlerini bilen, seve seve yerine getire, haklarının ve sorumluluklarının farkında olan, okuyan, düşünen, araştıran ve sorgulayan bireyler olarak yetişmelerini sağlamak.

Misyon: Neden varız sorusunun yanıtıdır misyon. Biz Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen üretim gücüne sahip, girişimci kişiliği olan, Atatürk ilke ve inkılâplarını benimsemiş, demokratik, hoşgörülü, işbirliği içerisinde çalışan, sağlıklı, iletişim kurabilen, araştırıcı, ufku geniş, bütün organizasyonlarda işbirliği yapabilen, boş zamanlarını değerlendiren, gelişen teknolojik araştırmaları yakından takip edebilen sportif ve sanat yönü güçlü bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yy. gelişen koşullarına yanıt verecek beceriler kazandırmak için varız. Öğrencilerin öğrenmesi ilk önceliktir. Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır. Hepimiz karşılıklı sorumluluklar alır, verimli bir şekilde çalışırız. Biz birbirimize ve kendimize güveniriz. Farklılıklarımızın farkındayız. Bunların birer zenginlik kaynağı olduğuna inanıyoruz. Biz farklıyız. Yetenekli enerjik, coşkulu, üretkeniz.

Başarılar: Okul Türü Öğrenci Sayısı Fen Liseleri 6 Sosyal Bilimler Lisesi 2 Anadolu Liseleri 26 Anadolu İmam Hatip Lisesi 9 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 19 Güzel Sanatlar veya Spor Lisesi 2 Açık Öğretim Lisesi 2 Toplam 66

Saatler: 08.30 - 16.00
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Yok
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 05382211992

Belgegeçer - (442) 451 4230

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://ispirziyapasa.meb.k12.tr

Adres - YUKARI MAH. HASTANE CAD. NO 6/2 İSPİR / ERZURUM

Öğretmen :25
Öğrenci :282
Derslik :14
Çok Amaçlı Salon :1
Fen Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :3500
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - İlçe merkezinde

Adres - YUKARI MAH. HASTANE CAD. NO 6/2 İSPİR / ERZURUM

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezine 200 m, İl merkezine 141 km mesafededir.