Erol ŞİMŞEK (2004 - 2010)

20.12.2019 755

20-12-201904/03/1966 İspir doğumlu.

İlk ve Ortaokul öğrenimini İspir Temel Eğitim Yatılı Bölge Okulu'nda tamamladı.

Lise öğrenimine yatılı olarak Kastamonu İnebolu Lisesi'nde başlayıp Erzurum Lisesi'nde tamamladı.

Eğitim Yüksekokulu'nu 1987 yılında Hatay Eğitim Yüksekokulu'nda tamamlayarak aynı yıl Sınıf Öğretmeni olarak göreve başladı.

Malatya-Pütürge Nohutlu İlkokulu, Erzurum-İspir Demirbilek Köyü İlkokulu, Güllübağ Mahallesi İlkokulu, 25 Şubat İlköğretim Okulu ve Erzurum-Palandöken Toplu Konut İlkokulu'nda yaklaşık 16 yıl Sınıf Öğretmeni olarak görev yaptı.

1999 Yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi İlköğretim Öğretmenliği Lisans Tamamlama Programı Sosyal Bilgiler alanında lisans tamamladı.

2003 Yılında 25 Şubat İlköğretim Okulu'na Müdür Yardımcısı olarak atandı.

2005 Yılında Kariyer Basamaklarında Yükselme Sınavı'nı kazanarak Uzman Öğretmen unvanını kazandı.

2004 yılından itibaren İspir Ziya Paşa ilköğretim Okulu, Palandöken Halk Eğitimi Merkezi ve Pazaryolu Halk Eğitimi Merkezi'nde Müdür olarak görev yaptı. 08/07/2019 tarihinde kurumdaki görevine başladı.

İlksan İspir ve Pazaryolu İlçe Temsilciliği ve Türk Eğitim Sen İspir İlçe Temsilciliği görevlerinde bulundu.

Kurucusu olduğu Palandöken Halk Eğitimi Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü'yle kulüpler bazında Geleneksel Dal Minikler Kategorisinde 2014 Türkiye Şampiyonluğu kazandı.

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Genel Kurulu Erzurum Delegesi olarak görev yaptı.

Edebiyatla ilgili, İspir'de Çoruh Gazetesi'nde Köşe yazarlığı yaptı. Şimşek Ozan mahlasıyla yayınlanmış ve henüz yayınlanmamış şiirleri var, henüz yayınlanmamış hikayeleri var.

Gümüş madalyalı Kızılay Kan bağışçısı olan Erol ŞİMŞEK, evli ve bir çocuk babasıdır.